Recente reacties

  De voordelen van een eigen website

  Je bent je eigen bedrijfje begonnen maakt niet uit wat het is als het nog gaat om cupcakes of taarten of om mooie kleding. Je moet er nu zoveel als mogelijk over gaan praten. Waarom? Omdat je je bedrijf wil promoten je wil dat mensen gaan weten over je bedrijf dat men naar jouw toe komt om er iets te kopen of te bestellen. Want daar draait het allemaal om. Geld maken. En dat wil iedereen. Wil je een website laten maken Rotterdam?

  Soorten promotie

  Ten eerste kan je het bekend maken via de lokale dagbladen, magazines, radio spotjes enzovoort. En het kan zijn dat men weet dat het  om jouw bedrijfje gaat en men kan dan wel contact maken als men de reclame tegenkomt. Maar? De krant wordt de volgende dag al weggegooid of iemand is er mee weg.  De magazine zet men veelal ook weg omdat magazines soms plaats in beslag nemen en er komen altijd nieuwe aanvullingen, en dat spotje op de radio, jaaa………..het draait ook niet 1X24uur. En een spotje duurt meestal ook maar 30 seconden. Dus ga maar na hoeveel men ervan onthoudt. Tenzij ze het op het juiste moment op het juiste tijdstip horen. Website laten maken Rotterdam?

  Hoe kan het beter

  Al deze promotie methoden zijn allemaal mooi en leuk en zullen hun effect ook hebben. Maar wat beter effect zou hebben, is het creëren van je eigen website. Probeer jouw bedrijf te profileren door middel van een website. Je weet al wat je hebt aan diensten en producten ik denk dat je ook al je eigen kleuren en logo al hebt. Precies dingen die je kan gebruiken om je website inhoud te geven. En weet je wat? Een goede website hoeft tegenwoordig ook niet duur te zijn.

  Makkelijker communiceren

  Het hebben van een eigen website maakt het makkelijker om met je klanten en toekomstige klanten te communiceren. Je kan ze een kort verhaal voorhouden en de belangrijkste dingen vertellen. Voor de rest zeg je gewoon dat ze een bezoek kunnen brengen aan je website want daar staat alles uitgebreid met alle informatie die ze nodig hebben. Ze kunnen dan in alle rust op hun eigen tempo je website bekijken. En je kan er zeker van uitgaan dat ze je zullen contacten om er een bestelling te plaatsen. Je website laten maken Amsterdam voor een voordelig website prijs.

  Verkoop hulp middel

  Je moet je website zien als een hulp middel om jou te helpen jouw producten te verkopen.  De inhoud va je website moet ook voldoen aan de eisen van je producten en het moet mensen aantrekken om naar je website te komen. Jij hoeft niet fysiek aanwezig te zijn online. De website doet zijn werk zelfs wanneer je slaapt. Want met je website ben je 1X24 uur online. Duizenden mensen kunnen je website per dag bezoeken. Zie jij jezelf al duizenden mensen te woord staan. Nee toch!

  Contact gegeven

  Zorg dat op je website je contact gegevens duidelijk zijn aangegeven. Dat maakt het voor je klanten ook makkelijker om je te vinden. Dan praat ik over je naam, het adres, je telefoon nummer en je email adres. Eventueel het adres via  google maps ook laten opnemen. Dat met precies kan zien waar je bedrijf precies staat. Makkelijk toch, laat je website laten maken Amsterdam!

   

  Leave a Reply

  You can use these HTML tags

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>